Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Onze mensen

In de spotlight:
Cateringmedewerker Esther

Zou je jezelf eens voor willen stellen? Ik ben Esther de Visscher, alleenstaande moeder van drie kinderen en woon in Beek en Donk. Sinds september 2022 werk ik bij Appèl als cateringmedewerker op de locaties Edco en VDL in Eindhoven. Dit doe ik 15 uur per week, verdeeld over drie dagen.

Hoe ziet een dag er voor jou uit? Ik begin om 9 uur en dan start ik samen met mijn leidinggevende alles op. We bakken de broodjes af en krijgen rond half 10 al enkele lunchbestellingen binnen. Samen bereiden we die voor en starten direct ook de reguliere lunch op. Deze gaat van start om 12 uur. Na de lunch zorgen we natuurlijk voor een schone keuken en om half 3 ga ik weer richting huis.

Wat vind je het leukste aan jouw functie? Er zijn twee taken waar ik het meest van geniet. Aan de ene kant het werk in de keuken, waarbij ik de broodjes, wraps enzovoort mag bereiden. Aan de andere kant het contact met de gasten, waarbij ik ze verwelkom en verras met een lekkere lunch.

Wat zou jij beschrijven als de grootste uitdaging binnen het werk? Dat is voor mij toch de planning. Alles proberen te plannen binnen de werktijden is soms een hele uitdaging. Soms zie ik er tegenop, maar dan stropen we de mouwen op en gaat het me eigenlijk altijd goed af.

ESTHER DE VISSCHER

Onze missie is: samen mensen blij maken. Hoe maak jij mensen blij? Door een broodje er extra leuk en aantrekkelijk uit te laten zien. Daarnaast probeer ik op alle wensen van de gasten in te spelen en ze hierdoor zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vriendelijkheid staat bij mij op nummer één en dat wordt ook gewaardeerd merk ik.

Heb jij een leukste werkdag van de week? Nee, ik vind echt alle drie de dagen even leuk. Het maakt mij niet uit of het een maandag, dinsdag of woensdag is. Ik heb echt geen voorkeur.

Benieuwd geworden?

Benieuwd geworden naar een functie in de catering? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers!